top of page

Rådgivning och merching

Alla festlokaler hos Olais lada är inredda och stylade av mig. Vill ni ha hjälp att göra festlokalen än mer personlig genom dekorering, blommor, dukning och övrig styling? Då kan ni boka någon av mina tilläggstjänster. 

olais lada 2022 webbilder-54.jpg

RÅDGIVNING

7 500 kr

Rådgivning, moodbord-collage samt inköpslista

Vi träffas och går tillsammans igenom era önskemål (stil, känsla, färger och stämning som ni önskar för ert bröllop) samt er budget. Efter besöket arbetar jag fram ett moodboard-collage som jag senare presenterar för er. Det kommer visa hur ni kan styla och dekorera inför ert bröllop och fest. Ni får även en fullständig inköpslista så ni vet exakt var och vad ni behöver inhandla. Moodboard-collaget kommer innehålla förslag för att få till ett helhetskoncept kring: 

  • Färger och stil 

  • Möblering 

  • Dukning och dekorering av bord och festlokalens omgivning.

  • Blommor till brudbukett samt festlokalen ladan 

Ni kanske har en känsla för vad ni vill ha, men vet inte exakt hur ni ska få till det? Rådgivningspaket är perfekt för er som vill ha hjälp att visualisera, välja ut och ta beslut om alla detaljer kring ert bröllop samt festlokalen. Vill ni genomföra det praktiska arbetet själva inför den stora dagen bokar du enbart denna tjänst. 

olais lada 2022 webbilder-47.jpg

GENOMFÖRANDE

25 OO0 kr

Genomförande av styling och dekorering

 

  • Hjälp att genomföra alla inköp från moodboard-collage. 

 

  • Hjälp att ställa i ordning och dekorera festlokalen och dess omgivning den aktuella dagen enligt överenskommelse.

Det stora All inklusive paketet är för er som anser att tid är pengar. Jag gör alla inkör och iordningställer allting åt er medan ni kan luta er tillbaka och bara njuta av tillvaron. För att boka denna tjänst ska du först boka tjänsten Rådgivning. 

bottom of page