top of page

Om mig

IMG_3425.jpg

Stylist, inredare och kreatör

I generationer har Emmas familj ägnat sig åt lantbruk i Östergötland. Emma är familjens kreatör som valt sin egen väg. Sedan 2021 har hon satsat helhjärtat på att omvandla lador till magiska festlokaler.

 

Emma har sedan 2007 sitt eget aktiebolag där hon stylar för inredningsmagasin och inreder alltifrån butikslokaler till privata hem. Emma har tidigare varit butiksinredare på bland annat Ikea och Ittala. Hon har även varit anställd på Blooming design i Linköping. Emma är en kreativ skapare med naturlig känsla för inredning och design. 

Hur allting startade

Bilden nedanför är på mig och min man, på väg in till vår bröllopsfest, i en stylad lada där vi samlat alla våra nära och kära. Det var en mäktig upplevelse att vara i en lada! Som att få plocka det bästa ur två världar - den lantliga miljön med den exklusiva WOW-känslan som en genomtänkt styling ger. Och det var inte bara jag och min man som älskade det. Vi fick jublande lovord från gästerna och även i sociala medier ramlade det in fina kommentarer om bröllopsbilderna från ladan.

 

När vi letade lokal till bröllopsfesten sökte vi efter någon unikt och gärna med lantlig känsla. Efter att ha sökt inspiration på nätet kom jag på idén att hyra en lada. Jag kände till en lada som vi snabbt därpå åkte förbi för att se om den rätta känslan infann sig. Jag sa direkt till min man ”Här ska vi ha vår bröllopsfest!” Han tittade förvånat på mig. Just i det ögonblicket såg han inte den potensial som jag såg i ladan, men i vanlig ordning litade han på min känsla.

 

Men vägen till att få min ambition för ladan till att bli verklighet krävde mycket planering, förberedelser och jobb att få allting på plats och i ordning. Vi körde dit ALLT utom stolar och bord. Och sen skulle det dekoreras och fixas. Puh! När jag blickar tillbaka på vår bröllopsfest känner jag mig så lycklig! Och tacksam för att min man litade på mig och sa ja till ladan (och till mig). Efter vår bröllopsfest kom idén till mig. Tänk om man kunde få uppleva den där storslagna känslan, som det är att gifta sig i en lada, utan att behöva bära, konka, svettas och svära över allt slit som det innebar för oss. För med facit i hand - det var alldeles för mycket jobb! 

 

Nu har jag gjort verklighet av den idén. Jag inreder och stylar lador till festlokaler med härlig lantis-känsla. Så att er bröllopsfest blir som bröllopsfest ska vara -  härligt, vackert, och storslaget!

Kram Emma

IMG_3424.JPG
bottom of page